QUANTRON_Truck_nature_Header

QUANTRON ROMÂNIA

BINE ATI VENIT LA QUANTRON ROMÂNIA


Suntem partenerul dumneavoastră pentru soluții de mobilitate cu emisii zero, atât cu baterii, cât și cu hidrogen, pentru vehiculele comerciale utilizate pentru transportul de mărfuri și persoane.

Augora Consulting a fost înființată în 2008 și de atunci s-a impus ca o companie de top în industria de transport din România. Cu o rețea extinsă de camioane proprii și subcontractori, compania oferă soluții de transport personalizate pentru clienți din întreaga UE. Odată cu intrarea sa în domeniul mobilității electrice, Augora Consulting își continuă angajamentul față de soluțiile durabile și ecologice.

Luați legătura cu noi! Vă vom ajuta să vă reduceți amprenta de carbon și să integrați mobilitatea sustenabilă în activitatea dumneavoastră.

A beautiful grassy field with windmills in the distance under a blue sky

VEHICULELE NOASTRE

QLI BEV

Modele 100% electrice pe baterii de la 3,5 la 7,2 tone

Modelele QLI BEV (Battery Electric Vehicle) sunt 100% electrice, deci fără emisii și silențioase pe șosea, fiind ideale și pentru utilizarea pe timp de noapte. Acestea sunt produse atât pe vehicule noi, cât și prin modernizarea vehiculelor uzate. Datorită bateriilor de înaltă eficiență cu care sunt echipate, QLI BEV-urile noastre garantează o autonomie reală de până la 180 km și pot fi reîncărcate cu dispozitive de încărcare rapidă în aproximativ 1 oră.

QLI FCEV

Model 100% electric pe bază de hidrogen, cu pilă de combustie și o greutate de 4,2 tone

QLI FCEV (Fuell-Cell Electric Vehicle) este un vehicul extrem de inovator și stabilește un adevărat punct de referință pe piață: 8,2 kg de hidrogen la bord garantează o autonomie reală de până la 450 km. Flexibil în utilizare datorită numeroaselor sale variante de caroserie, sarcina utilă și timpii de realimentare sunt similari cu cei ai unui vehicul echivalent cu motor cu combustie internă.

QUARGO 4 EV

Zero emisii și flexibilitate maximă

Transportul de mărfuri în centrele orașelor (ultimul kilometru) este un fenomen în continuă creștere. Din cauza numărului tot mai mare de livrări zilnice, zgomotul și poluarea produse de vehiculele de transport au devenit o problemă majoră. QARGO 4 EV al nostru este soluția ideală pentru transportul durabil pe ultimul kilometru: silențios și fără emisii, cu o autonomie realistă de până la 230 km și o autonomie de top în clasa sa.

SOLUTII GRELE QHM BEV, QHM FCEV SI QHB

Putere fără emisii combinată cu o flexibilitate ridicată

Fie cu pile de combustie (QHM FCEV) pentru utilizare pe distanțe lungi și grele, fie cu propulsie electrică pe baterii (QHM BEV și QHB BEV), vehiculele noastre grele fără emisii sunt partenerul dumneavoastră pentru sarcinile de transport zilnice.

CIZARIS 12 EV

Transport de pasageri fiabil și durabil

CIZARIS este autobuzul urban 100% electric care ridică transportul de pasageri în zonele urbane la un nou nivel de inovație și siguranță, cu o autonomie reală de până la 370 km.
“CIZARIS” este, de asemenea, acronimul pentru valorile fundamentale pe care QUANTRON le-a încorporat în noul său autobuz: “CI” de la “City”, “Z” de la “Zero (emisii)”, iar sufixul “ARIS” provine din greacă și înseamnă “cel mai nobil/cel mai bun”.

Q-RETROFIT


Protecția mediului și mobilitatea electrică sunt subiecte majore de actualitate și omniprezente în majoritatea dezbaterilor. Este un fapt că vehiculele electrice cu baterii și hidrogen produc “zero emisii” de CO2 în timpul funcționării. Cu toate acestea, mulți consideră încă această tehnologie controversată din punct de vedere ecologic, nu în ultimul rând din cauza consumului ridicat de energie și de materii prime pentru producția noilor vehicule electrice.

QUANTRON abordează tocmai acest aspect prin conceptul său de sustenabilitate Q-Retrofit: fiecare vehicul care este evitat reprezintă un beneficiu pentru mediu. Din acest motiv, QUANTRON s-a specializat, de asemenea, în electrificarea vehiculelor existente și folosite în cadrul diviziei sale QUANTRON INSIDE, acordându-le o a doua viață durabilă – un potențial uriaș pentru protecția climei și gestionarea resurselor. De fapt, emisiile de CO2 rezultate din producția de baterii pot fi compensate în mare măsură de emisiile evitate pentru producția de vehicule noi.

Persoană de contact


QUANTRON ROMÂNIA

Jakob Wekerle / Director

Adresa:
Augora Consulting SRL
str. Unirii nr.23a
417515 Sintandrei
Telefon: +40771 706163
Email: jakob@augora-consulting.ro

1

CONTACT


    Date personale

    * Câmp obligatoriu

    Subiect

    Quantron-as-a-ServiceQ-Truck / LightQ-Truck / HeavyQ-BusQ-RetrofitFinanțare / LeasingDeveniți distribuitorDeveniți partener de serviciiOferă produse / serviciiAltele
    * Câmp obligatoriu